top of page

Küldetésünkről

Sajnos, előbb vagy utóbb minden ember szembekerül azzal a súlyos kihívással, hogy nem csak örök búcsút kell vennie valamelyik hozzátartozójától, hanem személyesen kell gondoskodnia a búcsú, a végtisztesség megadásának minden tennivalójáról.

Az eltemettetőnek nehéz élethelyzetben, igen gyakran zavart lelki állapotban kell eldönteni, hogyan jár el a legjobban, méltón és figyelmesen a szerettének végső búcsúztatásakor.  Ez gyakran nemcsak családi, hanem társadalmi esemény is. Természetes, hogy sokan szeretnének időben értesülni róla és lehetőleg részt venni rajta, mindazok, akik az elhunytat ismerték és szerették. Az eltemettetőnek ezért a saját mély gyásza idején kell igen figyelmes, körültekintő, és sajnos, ne tagadjuk, jelentős anyagi kihatással is járó döntéseket hozni a számára idegen és nyomasztó kérdésekben.

 

Hatalmas segítséget jelent ilyen esetben, ha az eltemettető bátran hagyatkozhat és támaszkodhat egy kellően felkészült, empatikus,  a megrendelő érdekeit, illetve az elhunyt kegyeleti jogait következetesen szem előtt tartó, és megbízható kegyeleti szolgáltatóra.

 

Közös utunk, közös küldetésünk van: a Télizöld csapatához fordulók szakszerű segítése.

Télizöld Kegyeleti Szolgálat, temetkezési vállalat

A motiváltságunkról

Egy vállalkozás sikerének, szolgáltatásai minőségének a meghatározó feltétele, hogy rendelkezik-e a tevékenysége végzésére jól felkészült, összeszokott, közös cégkultúrában kiérlelődött közösséggel. Olyan igazi csapattagokkal, akik számára a vezetők által kitűzött mindenkori célok és a szervezeten belül kialakított erős értékrendek is közösek, természetesek, így azok gyakorlati megvalósításában szívesen és segítőkészen együttműködnek egymással.

Magyar tulajdonban lévő szakmai, szolgáltató vállalkozás vagyunk. A Télizöldnél dolgozók nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A Télizöld Kegyeleti Szolgálat legnagyobb értéke a lelkiismeretes, figyelmes, fejlődőképes és ügyfélbarát munkatársi közössége. A cégcsoport 40 fős létszámmal működik.

A Télizöld csapatáról

Dr. Lányiné Kakas Magdolna

vezérigazgató

Az egyetem befejezése óta, már 35 éve ebben a szakmában dolgozom, mert szeretem, magas szinten értek hozzá, segíthetek a rászorulóknak, és még nagyon sok megvalósítandó tervem van.

Bartosné Lukács Mónika

kegyeleti tanácsadó

2013 éve dolgozom a temetkezésnél. Azért felelek, hogy minden és mindenki, időben s pontosan a helyén legyen. Számomra fontos a jó csapatmunka, hogy mindenkire lehet számítani jóban-rosszban.

Ökrös Szilvia

kegyeleti tanácsadó

Szeretem ezt a munkát, ami természetéből adódóan már nem is munka, hanem egyfajta szolgálat.

Segíteni a gyászoló családoknak, hogy az utolsó búcsú olyan legyen, hogy még a gyász fájdalmát viselve is jó szívvel gondoljanak a végső szertartásra, a temetés előkészítésének folyamatára, mert végig érzik, hogy minden erőmmel azon vagyok, hogy segítsek, és ha csak kis időre is, de erőt és vigaszt nyújtsak.

Mindig ebben a szellemben segítek minden családnak.

Gander Barbara

kegyeleti tanácsadó

1996 óta dolgozom a temetkezési szakmában. Büszkeséggel tölt el, hogy ezen idő alatt sok családnak tudtam segíteni gyászuk feldolgozásában, illetve évek múltán is visszatérő megrendelők keresnek fel újra. Örülök,  hogy egy folyamatosan fejlődő csapat tagja lehetek; számomra ez már nem csak egy munkahely, hanem egy közösség, amely az életem része.

Grószné Törős Ágnes

kegyeleti tanácsadó

Több mint 20 éve foglalkozom ezzel a szakmával. Szeretem az embereket és az a célom, hogy ezekben a nehéz percekben segíteni tudjak nekik. Remélem, hogy hozzáállásommal, munkámmal sikerül ezt elérnem.

Steiner Éva

kegyeleti tanácsadó

Sokan kérdezik tőlem, hogy tudom ezt csinálni? 

Erre csak annyit tudok mondani, hogy ez nehéz szakma, de közel 20 éve csinálom és szeretem. Tisztelem a hozzátartozókat és átérzem fájdalmukat. 

Bognár Molly

kegyeleti tanácsadó

Saját tapasztalatból tudom, hogy mennyire fontos az együttérző és  gördülékeny ügyintézés ebben a nehéz helyzetben. Jó pár évvel ezelőtt lehetőségem nyílt ezt a hivatást választani, azóta arra törekszem, hogy enyhítsem a gyász fájdalmát és könnyítsem a gyászolók vállára nehezedő teher súlyát.  

Tuba Zsuzsanna

Backoffice manager

2013 óta dolgozom a kegyeleti szakmában. Családon belül is volt belelátásom ebbe a sokrétű, kegyeletteljes szolgáltatásba. Munkám során hozzájárulok az elhunyt személyek emlékének méltó megőrzéséhez. Segítséget nyújtok a hozzátartozóknak legnehezebb pillanataikban.

Please reload

Céljainkról

  • Az ügyfeleink számára empatikus, diszkrét, a saját igényeiket a lehető legjobban kielégítő szolgáltatásokat nyújtunk;

  • üzleti sikerünket továbbra is az új ügyfeleink elégedettségére, illetve a visszatérő megrendelőink bizalmára és ajánlásaira építjük;

  • szolgáltató és értékesítő feladataink mindegyikére jellemző az etikus vállalati magatartás, amit minden partnerünktől is megkövetelünk;

  • bármilyen szolgáltató tevékenység elvégezhető megbízhatóan és jó minőségben, amit mi a társasági folyamataink állandó figyelemmel kísérésével és állandó ellenőrzésével is biztosítunk;

  • tartósan a kegyeleti szolgáltató szektor legfelkészültebb, legkiválóbb szereplői közé akarunk, és fogunk tartozni.

bottom of page