top of page

Amennyiben Ön akadályoztatva van, vagy csak nem szeretne személyesen bejönni az irodába, akkor két módszert ajánlunk a temetés megrendelésére.

A távügyintézés keretében az alább található űrlapokon Ön megadhatja a szükséges adatokat és kollégánkkal át tudja beszélni a szolgáltatás részleteit és a szükséges dokumentumok, meghatalmazások aláírásának módját. 

Online temetés megrendelő szolgáltatásunk a simpletemetes.hu segítségével pedig Ön otthonról azonnal megrendelheti a temetést, a magyarorszag.hu ügyfélkapuja segítségével a szükséges meghatalmazásokat is megadhatja részünkre.

Temetés megrendelés otthonról

Simpletemetes.hu

Népszerű hamvasztásos temetési formákat (temetői szórás, hajós temetés) és az urnakiadást megrendelheti egyszerűen, otthonról online temetés megrendelő szolgáltatásunkkal. Fix árak, nincs szükség ajánlatkérésre. Rendelje meg a temetést online.

Call Center

TÁVÜGYINTÉZÉS

Amennyiben nem szeretne személyesen bejönni a legközelebbi irodánkba sem, úgy a teljes körű ügyintézést távügyintézéssel is biztosítani tudjuk az Ön számára. Valamennyi temetési mód esetében lehetősége van erre. Ennek igénybevételéhez hívja a következő számot: 06-70-94 80 874,  vagy e-mailben (info@kegyeletiszolgalat.com, vagy az alul található kérdőív kitöltésével indítsa el ezt a folyamatot.
 
Az első űrlap a kért temetkezési szolgáltatás és így az árajánlat elkészítéséhez szükséges, a második űrlap segítségével tudja megadni részünkre az ügyintézéshez szükséges nyomtatványok kitöltéséhez szükséges adatokat.
 
Amint elküldi a kapcsolatfelvételi szándékát és a telefonszámát vagy e-mail címét érdemi válaszadásra és a szükséges tennivalók, az igényelt temetkezési szolgáltatások megbeszélésére felkészült munkatársunk - munkaidőben – a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
 
A teljes körű ügyintézési megbízáshoz szükséges aláírandó nyomtatványokat kollégánk fogja Önnek házhoz vinni, egyúttal átveszi és elhozza az Önnél lévő, és az ügyintézéshez szükséges dokumentumokat (Halottvizsgálati bizonyítvány, személyi igazolvány, anyakönyvi iratok). Ha azok közül bármi hiányzik, mi beszerezzük.

A kért szolgáltatást átutalással vagy az Önhöz a nyomtatványokat vivő kollegának készpénzben tudja kifizetni.

Adatlap árajánlat készítéséhez

Adatlap temetési adatok megadásához

bottom of page