top of page
Call Center

TÁVÜGYINTÉZÉS

Amennyiben a koronavírus járvány vagy más ok miatt nem szeretne személyesen bejönni a legközelebbi irodánkba sem, úgy a teljes körű ügyintézést távügyintézéssel is biztosítani tudjuk az Ön számára. Valamennyi temetési mód esetében lehetősége van erre. Ennek igénybevételéhez hívja a következő számot: 06-70-94 80 874,  vagy e-mailben (info@kegyeletiszolgalat.com, vagy az alul található kérdőív kitöltésével indítsa el ezt a folyamatot.

 

Az első űrlap a kért temetkezési szolgáltatás és így az árajánlat elkészítéséhez szükséges, a második űrlap segítségével tudja megadni részünkre az ügyintézéshez szükséges nyomtatványok kitöltéséhez szükséges adatokat.

 

Amint elküldi a kapcsolatfelvételi szándékát és a telefonszámát vagy e-mail címét érdemi válaszadásra és a szükséges tennivalók, az igényelt temetkezési szolgáltatások megbeszélésére felkészült munkatársunk - munkaidőben – a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

A teljes körű ügyintézési megbízáshoz szükséges aláírandó nyomtatványokat kollégánk fogja Önnek házhoz vinni, egyúttal átveszi és elhozza az Önnél lévő, és az ügyintézéshez szükséges dokumentumokat (Halottvizsgálati bizonyítvány, személyi igazolvány, anyakönyvi iratok). Ha azok közül bármi hiányzik, mi beszerezzük.

A kért szolgáltatást átutalással vagy az Önhöz a nyomtatványokat vivő kollegának készpénzben tudja kifizetni.

Adatlap árajánlat készítéséhez

Adatlap temetési adatok megadásához

bottom of page