top of page

Szolgáltatások

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a temetkezés területén. Legyen Önnek egyedi kérése vagy igényeljen sztenderd szolgáltatást, biztos lehet abban, hogy a Télizöld munkájára jellemző a körültekintő, precíz, méltóságteljes, figyelmes és szakszerű munkavégzés.

 

Szolgáltatásaink kínálatából:

Forduljon hozzánk bízalommal, állunk rendelkezésére.

Szolgáltatási díjainkat ide kattintva nézheti meg.

 

Koporós temetés, hamvasztásos temetés, hamvak kiadása, szórásos temetés
Koporsós temetés

Koporsós temetés

A koporsós temetés a hagyományos temetkezési forma. A gyászolók az elhunyt testétől vehetnek végső búcsút, ami segíti a gyász feldolgozásának folyamatát.

 

A Télizöld vállalja valamennyi budapesti temetőben a koporsós temetések megszervezését. Ha Önöknek vidéki temetőben van a családi sírhelyük, akkor együttműködve a helyi üzemeltetővel bonyolítjuk le a temetést.

 

A Télizöld szolgáltatása magában foglalja a kellékek és koszorúk biztosítását, a sírkő munkák leszervezését, az elhunyt temetésre való előkészítését (tanatoesztétika), szállítását, a búcsúszertartás megszervezését és a gyászcédulák legyártását.

 

Saját hűtőházat üzemeltetünk, ezért a megrendelést követően már nem számolunk fel további hűtési költséget, ami más szolgáltatóknál komoly költségtétel lehet. 

Koporsós temetés, fiumei úti temető
Fiumei úti temető, Kerepesi temető, NÖRI

Fiumei úti temetés

A Télizöld teljeskörűen vállalja a temetések megszervezését és lebonyolítást a Fiumei úti Sírkertben.

 

2016 májusától a temető üzemeltetését a Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) vette át. A NÖRI a szertartások lebonyolítását nem végzi, így az itt temettető családoknak megbízható partnert kell választaniuk a temetések lebonyolításához.

 

A sírkertben szórásos, urnás és koporsós temetésre van lehetőség. Új sírhelyeket csak az 58. parcellában (Belvárosi Temető Udvar) értékesít a temető, a korábban megváltott sírhelyekre a rátemetés lehetséges.

 

Amikor a Télizöld Kft. végzi a temetést, a Megrendelő egészen biztos lehet abban, hogy a gyászszertartásra ünnepélyes keretek között kerül sor. A ravatalozástól az elhelyezéséig a szakmai feladatokat végző, jól felkészült munkatársaink igen gondosan, empatikusan és tapintatosan segítik végig a gyászolókat szomorú élethelyzetükön. 

Hamvasztás előtti megtekintés

Ma már a hamvasztóüzemek nem csak ipari létesítmények, hanem kegyeleti helyek, ahol a családoknak lehetősége van arra, hogy a hamvasztást megelőzően a test felravatalozásával tudjanak méltó búcsút venni eltávozott hozzátartozójuktól.

Lehet ez szűkebb családi esemény a hamvasztást megelőzően, de akár a klasszikus gyászszertartás megszervezésére is lehetőség van itt. Ekkor a hamvak elhelyezése - akár időben is külön választva a hamvasztástól -  a szűk család részére szervezett intim esemény maradhat. 

Hamvasztás, hamvasztás menete

Hamvasztásos temetés

Temetkezési szokásaink gyors átalakulásának korát éljük, a hamvasztás és a hozzá kapcsolódó temetkezési formák egyre népszerűbbé válnak.

 

A hamvak elhelyezésének számos lehetősége adott ma a temetőben, templomban, de lehetőség van hajós vagy repülőgépes szórási temetésre is.

 

A Télizöld vállalja Budapesten és vidéken is az urna-elhelyezéses és szórásos temetések megszervezését, lebonyolítását.

 

A Télizöld szolgáltatása magába foglalja a kellékek és koszorúk biztosítását, a sírkő munkák leszervezését, a hamvasztás és a szállítását, valamint a búcsúszertartás megszervezését és a gyászcédulák legyártását.

Hamvasztásos temetés, urna
Temetési segély, temetési előtakarékosság, temetési biztosítás

Öngondoskodás

Derűs, félelem nélküli állapot nyitott szívvel fogadni az idő múlását, különösen, amikor kissé már megöregedtünk. Emberként boldogan, kiegyensúlyozottan, mosolyogva élni csak azok tudnak, akik elfogadják, hogy valamikor majd ők is meghalnak. A vég elkerülhetetlensége tudat alatt mindig benne van a jelenünkben, csakhogy nem akkor kell felkészülni rá, és kétségbeesetten kapkodva intézkedni, amikor már ott van.

 

Nincs megnyugtatóbb érzés, mint a saját elképzelésünk és végakaratunk szerint eltávozni a földi létből.  A Télizöld megbízható partner az öngondoskodáshoz.

 

Két konstrukciót ajánlunk a hozzánk fordulóknak. Lehetősége van temetési előszerződés kötésére cégünkkel, illetve temetkezési biztosítási konstrukciót is tudunk ajánlani. 

 

Könnyűszerrel megszabadítja mind magát, mind a szerető környezetét a megöregedés, a halál miatti aggodalmaktól, nyomasztó próbatételektől. Kérem keresse e kérdéssel foglalkozó kollegánkat a +36-70-9480874-es számon.

 

Hamvasztásos temetés
Öngondoskodás
Fiumei úti temetés
Hamvasztás előtti megtekintés

Örökzöld - pénzügyi megoldások

 

Segíteni szeretnénk abban, hogy a Végtisztesség méltó megadása ne a jelenlegi anyagi helyzetétől függjön, hanem az elhunyt vagy a család akarata szerint történjen.

Megoldásaink:

Elhunyt pénzügyi termékeinek lezárása

Ügyfelünknek nem kell végigjárnia a meglévő biztosítások lezárásával kapcsolatban a biztosító társaságokat, hanem ezt elvégezzük Ön helyett.

Azonnali pénzügyi segítség 300 000 Ft – 5 000 000 Ft Kereskedelmi pénzintézetek, illetve pénzügyi szolgáltató partnereink segítségével tudunk segíteni, ha Ön rendelkezik rendszeres jövedelemmel.

Előrelátó Gondoskodás

Anyagi biztonság nem várt helyzetekre.

Kegyeleti Gondoskodás

Felkészülés az Örök Nyugalomra.  Hozzátartozóit mentesítheti a hirtelen rájuk szakadó terhek alól. 

Hamvasztás, hamvasztás menete
Örökzöld pénzügyi megoldások

Búcsúztató a szertartásra

A temetési szertartás egyik legkiemeltebb pontja az elhunyt életútjának méltatása. A hozzátartozóknak el kell döntenie, hogy polgári vagy egyházi szertartást szeretnének.

Egyházi búcsúztatás esetén, ha a család vagy az elhunyt egy adott közösség tagja volt, akkor érdemes megkeresni az adott közösség vezetőjét, de ha nincs konrét személy iránti elkötelezettségük, akkor tudunk Önöknek segíteni az egyházi búcsúztatás megszervezésében is.

Polgári szertartás esetén tudunk Önöknek segíteni, több búcsúztatóval együtt dolgozunk.

Élőzene a temetésen

 

Egy szertartás igazán egyedivé tehető az elhunyt kedvenc számainak élőben történő eljátszásával. Többféle stílusú zenekarral, zenésszel állunk kapcsolatban.

Élőzene temetésre
Búcsúztató a szertartásra

Hagyatéki tanácsadás

A hagyatéki eljárás akkor indul, amikor a jegyző a halottvizsgálati bizonyítvány alapján, ennek hiányában a holtnak nyilvánító vagy a halál tényét megállapító végzés alapján, vagy olyan személynek a bejelentése alapján, akinek a hagyatéki eljárás megindításához jogi érdeke fűződik, az örökhagyó haláláról értesül.

Öröklési jogban jártas ügyvéd kollegánk - ingyenes első konzultáció keretében - segít eligazodni a hozzátartozók előtt álló hagyatéki procedúrában. Irodánkban kollegáink segítenek Önnek időpontot egyeztetni.

Hagyatéki tanácsadás

Temetés online közvetítése

Ha szeretné, hogy azok is ott tudjanak lenni a temetésen, akik a távolság vagy egyéb akadályoztatás miatt nem tudnak részt venni fizikailag a temetésen, akkor az online közvetítés lehetőségével ezt megvalósíthatja.

A család megkap egy linket, amivel a honlapunkon keresztül nézheti élőben a temetést. További információkat kérjen kollegánktól. 

Video Camera Lens
Online közvetítés
bottom of page