Emlékőrzés

Szerettünk, a kedves, a mindennapi társ, a gondoskodó szülő vagy más közeli családtagunk elvesztése, fizikai jelenlétének és érintésének végleges hiánya a gyász feldolgozásának a legnehezebb szakasza.

 

Emlékőrző szolgáltatásaink keretében kínált termékek és megoldások segítenek enyhíteni a fájdalmat, a magányt és az elhunyt emlékének megőrzését. Kegyeleti emléktárgyaink erőt adhatnak a további mindennapokban.

Emlékékszerek

Teljes értékű, állandóan viselhető, intim ékszerek, amelyek parányi, zárt kapszulát tartalmaznak, amiben az elhunyt hamvainak egy kis részét helyezzük el.

Ujjlenyomatos ékszer

Minden ember egyedi. Mi fejezné ki ezt jobban, mint a szeretett hozzátartozó ujjlenyomata, amit röviddel az elhunyta után mi rögzítünk. Így személyre szabott ékszer készíthető szerette exkluzív emlékével, amelynek rajzolata kizárólagosan őrzi életének, munkájának, kedvtelésből végzett tevékenységeinek nyomait. 

 

Az ujjlenyomatos ékszerek Hollandiában készülnek ezüstből, aranyból vagy platinából és személyes kívánság szerint készülhetnek a legkiválóbb minőségű cirkónia, színes drágakő, fehér vagy fekete gyémántdíszekkel. Nőknek, férfiaknak és ajándékozásra egyaránt vonzó, személyes és stílusos emléktárgyak. Cégünk a Jewel Concepts Hungary budapesti partnere. 

Emlékurnák

Szeretett hozzátartozója hamvainak egészét vagy akárcsak egy kis részét a saját állandó közelségében, otthonában őrízheti meg az általunk kínált emlékurnában. Ideális lehet egymástól távol, akár más országokban élő hátramaradottak számára. 

Öko megoldások - a természet körforgásában 

Mind több embert foglalkoztat az a gondolat, hogy hozzátartozói vagy később akár a saját temetéséről akként gondoskodjon, hogy hamvai visszakerüljenek a természet körforgásába és abból a saját elképzelése szerinti új élet fakadjon.

 

Öko-Urnáink biológiai úton lebomló, környezetbarát urnák. Az urnákba különféle fa fajok magját vagy facsemetét lehet elhelyezni. Amikor az urna elkezd lebomlani, a fa gyökerei már elég erősek ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek a hamvakkal. A lebomlás folyamatával az egész urna a föld részévé válik, miközben az elhunyt hamvain a magból fa fejlődik, hosszú időre méltó és élő emléket állítva az eltávozottnak. Ezáltal szerettünk halála után egy új élet útján tér vissza a természetbe. 

Közös pillnatok - emlékcédulák

A közös pillanatok egy új koncepció a személyes búcsúüzenetek eljuttatására. 

A gyászszertartáson vagy a közös megemlékezésen résztvevők személyes búcsúüzenetet írhatnak. A közös pillanatok egy személyes borítékból, egy hajtogatott cédulából és egy cérna karkötőből áll. A karkötőt az üzenet írói hazaviszik magukkal a gyászszertartásról. Az üzeneteket a család saját belátása szerint hazaviheti magával akár egy emlékkönyvet vagy elhelyezheti az elhunyt mellett a sírban.

A karkötő egy szimbólum, amely egy összeköt minket az elhunyt emlékével. 

Emlékőrzés - megjegyzés

Amennyiben az elhunyt hozzátartozó hamvainak egy részét ékszerben vagy kegyeleti tárgyakban helyeztetik el, gondolni kell arra, hogy idővel mi történjen majd velük.  Rendelkezni kell a hátramaradók részére, hogy a szeretett hozzátartozónk hamvait hova és hogyan temessék el. Értelemszerűen a kapszula, miniurna (vagy az abból kivett hamvak) elhelyezhetők akár a rendelkező leendő nyughelyén is.

Impresszum:

Honlap üzemeltetője: Télizöld Kegyeleti Szolgáltat Zrt.

Székhely: 1024 Bp. Retek u. 29.,

Cégjegyzékszám: Cg.01-10-049554 vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában 

Adószám: 26162931-2-41

Tárhelyszolgáltató: www.wix.com

Adatvédelmi szabályzat.

a                              tagja vagyunk