top of page

Emlékőrzés

Szerettünk, a kedves, a mindennapi társ, a gondoskodó szülő vagy más közeli családtagunk elvesztése, fizikai jelenlétének és érintésének végleges hiánya a gyász feldolgozásának a legnehezebb szakasza.

 

Emlékőrző szolgáltatásaink keretében kínált termékek és megoldások segítenek enyhíteni a fájdalmat, a magányt és az elhunyt emlékének megőrzését. Kegyeleti emléktárgyaink erőt adhatnak a további mindennapokban.

Emlékékszerek

Teljes értékű, állandóan viselhető, intim ékszerek, amelyek parányi, zárt kapszulát tartalmaznak, amiben az elhunyt hamvainak egy kis részét helyezzük el.

Ujjlenyomatos ékszer

Minden ember egyedi. Mi fejezné ki ezt jobban, mint a szeretett hozzátartozó ujjlenyomata, amit röviddel az elhunyta után mi rögzítünk. Így személyre szabott ékszer készíthető szerette exkluzív emlékével, amelynek rajzolata kizárólagosan őrzi életének, munkájának, kedvtelésből végzett tevékenységeinek nyomait. 

 

Az ujjlenyomatos ékszerek Hollandiában készülnek ezüstből, aranyból vagy platinából és személyes kívánság szerint készülhetnek a legkiválóbb minőségű cirkónia, színes drágakő, fehér vagy fekete gyémántdíszekkel. Nőknek, férfiaknak és ajándékozásra egyaránt vonzó, személyes és stílusos emléktárgyak. Cégünk a Jewel Concepts Hungary budapesti partnere. 

Emlékurnák

Szeretett hozzátartozója hamvainak egészét vagy akárcsak egy kis részét a saját állandó közelségében, otthonában őrízheti meg az általunk kínált emlékurnában. Ideális lehet egymástól távol, akár más országokban élő hátramaradottak számára.